Disponible el primer llibre de gran format sobre la pedra seca a Andorra

Cal Pal

Ja està a disposició de l’usuari el llibre “Primera Pedra, la pedra seca a Andorra”, un recull de fotografies de Jaume Riba de les construccions de pedra seca més emblemàtiques d’Andorra. Fotografies de gran format a les quals acompanyen els textos de l’arquitecte i professor d’Estètica i Teoria de l’Art Pedro Azara, que ens recorden el vincle entre els humans i les pedres i com a través d’aquest tipus d’estructures es poden explicar i comprendre els orígens d’Andorra. És una obra (la portada de la qual ha estat dissenyada per Irene Clua) que ja es pot trobar a Cal Pal i a totes les llibreries del Principat i que ens farà gaudir d’imatges en detall d’aquestes magnífiques construccions.

llibre pedra seca

“Primera Pedra, la pedra seca a Andorra”, que es va presentar als jardins de Cal Pal el passat 15 de juny amb la presència de nombroses autoritats i convidats, neix arran del projecte de Primera Pedra de Cal Pal. Es tracta d’una iniciativa que es va crear ara fa dos anys i que ha permès incentivar la formació i preservació de les construccions de pedra seca, que han tingut una gran rellevància en la història d’Andorra.

llibre

Molts dels exemples en pedra seca recollits al llibre es poden trobar també a la guia 2.0 de la pedra seca d’Andorra, el web primerapedra.com i l’app de Primera Pedra.

llibre

Cerca